Vi är glada att dela med oss av våra senaste nyheter: Nya Blå Ränder och Blå Rutan. Dessa nya färger handlar om att förmedla en fräsch känsla direkt in i ditt hem med vackra blå toner och krispigt vita.

 Misty Edge Denim Blå:

säng med linnesängkläder på

En säng med vita och blåa linnesängkläder. Fina Ränder handlar helt och hållet om att hålla saker enkla och fräscha. Föreställ dig den klara blå himlen en solig dag, det är vad vi har fångat med ljusa ränder på en ren vit bakgrund. Detta utseende är perfekt för att få ditt sovrum eller matsal att kännas som en ljus, solig dag på stranden. Det är lätt, luftigt och precis rätt för alla som älskar en touch av havet i sitt hem.

blåvita randinga linneservetter

 Misty Square Denim Blå:

dukning med linneservetter och linneduk på bordet

Blå Rutan fångar den glädjefyllda känslan av stranddagar med en fräsch twist på det klassiska rutiga mönstret. Genom att blanda nyanser av blått som påminner om havet med krispigt vitt skapas en avslappnad och glad atmosfär. Det är perfekt för att lägga till en stänk av kustcharm i ditt vardagsrum, från mjuka, inbjudande sängkläder till avslappnad dukning. Med Blå Rutan kan varje dag kännas lite mer som en picknick vid havet.

linneservetter oche på en bricka

Både Ränder och Rutor handlar om att blanda det klassiska blått och vitt med en sommarkänsla. Kolla in dessa nya designer och ta med lite av sommaren in i ditt hem!

Kolla in alla våra nya produkter på www.lovelylinen.se

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sunset och Litchi - två vackra färger inför våren 2021

Varför ska du välja att sova i Lovely Linens linnelakan?

Linne som miljövänligt alternativ